|
Składniki:
- Rukola – 0.5 opakowania
- Radicchio – 1 szt.
- Sos sałatkowy grecki Knorr
- Papryka – 1 szt.
- Zielone oliwki – 2 łyżki
- Czarne oliwki – 2 łyżki
- Biała cebula – 1 szt.
- Ser feta – 1 opakowanie
- Oregano – 1 łyżeczka
- Oliwa z oliwek – 3 łyżki
|
Sposób przygotowania:
1. Sos Knorr przygotuj według wskazówek umieszczonych na opakowaniu.
2. Radicchio porwij na mniejsze kawałki, papryki oraz ser pokrój w kostkę.
3. Cebulę pokrój w cienkie krążki.
4. W misce wymieszaj sałaty, paprykę oraz oliwki.
5. Na wierzchu ułóż krążki cebuli.
6. Wszystko posyp pokrojonym serem.
7. Całość zalej przygotowanym sosem i oprósz suszonym oregano.
Źródło: www.knorr.pl
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.