Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Mistrz poleca - Przepisy
Sałatka jabłkowo-serowa


Dla tych, którzy nie mają zbyt wiele czasu na przygotowanie posiłku, doskonała będzie pyszna i zdrowa sałatka z makaronem.
 
        Składniki:
  • Makaron muszelki – 250 g
  • Sos sałatkowy 2w1 Sałatka Gyros Knorr
  • Jabłka – 2 szt.
  • Cebula – 1 szt.
  • Jajka – 6 szt.
  • Ser żółty – 15 dkg
  • Majonez Hellmann's Babuni – 4 łyżki
  • Ketchup Hellmann's Łagodny – 3 łyżki
  • Oliwa z oliwek – 3 łyżki
  • Kukurydza – 1 opakowanie
  • Woda – 2 łyżki

Sposób przygotowania:

1. Jabłka i ugotowane na twardo jajka pokrój w kostkę.

2. Odsącz kukurydze, a ser zetrzyj na tarce o małych oczkach.

3. Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Następnie odcedź i skrop oliwą.

4. Sos sałatkowy wymieszaj z ketchupem, majonezem i 2 łyżkami gorącej wody.

5. Połącz składniki sałatki: makaron, jabłka, cebulę, połowę jajek i kukurydzę z sosem.

6. Na wierzchu połóż pozostałe kawałki jajek. Na końcu posyp wszystko startym serem oraz grzankami Knorr.

Źródło: www.knorr.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak CompArt International Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000