Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.03.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
Konferencja prasowa VI Europejskich Targów Produktów Regionalnych


W dniu 28 lipca 2015 roku, odbyła się wspólna konferencja prasowa w Urzędzie Miasta Zakopane, podczas której przedstawiony został program VI Europejskich Targów Produktów Regionalnych.
 
Na wstępie zabrał głos pan Piotr Bąk, Starosta Tatrzański, który podkreślił rangę organizacji targów, jako imprezy promującej produkty regionalne, wpływającej na znaczącą rolę rozwoju i sposobu zwiększania atrakcyjności naszego środowiska.
 
 
Pan Krzysztof Król-Łęgowski, dyrektor Tatrzańskiej Agencji Rozwoju Promocji i Kultury omówił program targów, zaznaczając rosnące zainteresowanie wśród wystawców, zarówno certyfikowanych produktów regionalnych jak również twórców ludowych, przedstawiających rzemiosło artystyczne.
 
Występujące podhalańskie zespoły regionalne nadają koloryt i pokazują przekazywane z pokolenia na pokolenie kultywowane zwyczaje góralskie. 
 
 
Współpraca z lokalnymi producentami oraz instytucjami samorządowymi, jak również właścicielami hoteli i pensjonatów, nadaje targom dodatkowy prestiż i przyczynia się do wszechstronnej reklamy Zakopanego. Dzięki targom, popularyzacja produktów regionalnych i tradycyjnych wpływa na szczególną ochronę dziedzictwa kulturowego oraz nabiera wartości edukacyjnych.
 
Tegoroczna edycja targów odbędzie się w dniach 12–16 sierpnia 2015 roku i z pewnością spełni oczekiwania wszystkich gości odwiedzających Podhale.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000