Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
IX Targi HORECA 20...
Innowacyjny sprzęt...
Kulinarne show fir...
Bufet Premium Cold...
Targi EuroGastro w...
Targi Edukacyjne P...
Targi INTERNORGA 2...
Konkurs na Najleps...
RATIONAL po raz ko...
Krakowska HoReCa p...
Wysowianka Zdrój n...
Naturalne produkty...
Komat w gronie naj...
Hendi na Targach P...
Nagrodzeni Złotymi...
Produkty firmy Fol...
Targi EuroGastro j...
SelfCookingCenter&...
System filtracji o...
Automatyczne wycis...
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Gastronom...
Dora Metal
Hendi Polska
Cryogen
Espiga
Robot - Coupe
007Gastro.pl
RATIONAL Sp. z o.o.
Convotherm
POSbistro
Artykuły spożywcze
Stówka
Menos
Secpol
Unilever Food Solution...
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Lemonia
Barry Callebaut
Raps Prowana
Oerlemans Foods Polska...
Astrades
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Targi i wystawy
EuroGastro 2010 - 24, 25 i 26 marca - Warszawa
Zobaczcie państwo:
Targi Eurogastro 2009
Targi Eurogastro 2008
Targi Eurogastro 2007 cz. I
Targi Eurogastro 2007 cz. II

EuroGastro – Skomponuj swój przepis na sukces

Nieprzebrane jest morze pomysłów kucharzy, cukierników, piekarzy, baristów czy barmanów na nowe potrawy, przepisy, rozwiązania. Tak samo nieograniczone są zasoby branży HoReCa.
Wszystko to, będzie można podziwiać w dniach 24-26 marca podczas XIV Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2010.

Nowości i stałe punkty programu
Na targach tradycyjnie wystawcy zaprezentują swoją ofertę w ramach 5 sektorów: wyposażenia zaplecza kuchennego, wyposażenia sal restauracyjnych i barów, żywności i napojów dla gastronomii, a także cukierniczo-lodziarsko-piekarskiego Sweet & Bake oraz kawowego. Wszystkie razem złożą się na pełną, kompleksową ofertę dla branży HoReCa.


EuroGastro to doskonała okazja do zapoznania się z nowościami oraz trendami rynkowymi, a także do porównania konkurencyjnych ofert, wymiany poglądów, doświadczeń, poszerzania wiedzy i doskonalenia umiejętności. Targi dają także możliwość nawiązania nowych kontaktów handlowych z przedstawicielami firm z całego świata.

Największe sławy
Targi EuroGastro znane są ze spektakularnych pokazów, a także prestiżowych konkursów. Podczas trzech dni odbędą się między innymi: IX SCAE Mistrzostwa Polski Barista, IV SCAE Polskie Mistrzostwa Latte Art oraz III SCAE Polskie Mistrzostwa Cup Tasting. Po raz kolejny bariści staną także do walki o zwycięstwo w kategorii Coffee In Good Spirits. Interesująco zapowiadają się pokazy w ramach Konkursu Roberta Sowy, gdzie pod okiem mistrza sztuki kulinarnej, młodzi kucharze prześcigać się będą w pomysłach, aby zdobyć tytuł „Kulinarnego Talentu Roku”. Również szefowie kuchni  zaprezentują swoje umiejętności w ramach pokazu, organizowanego przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.  Tak, jak na pozostałych imprezach towarzyszących, i tu nie zabraknie najznakomitszych przedstawicieli danej konkurencji.
 
XIV Międzynarodowe Targi Gastronomiczno EuroGastro 2010 odbędą się 24-26 marca 2010 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie.

Więcej informacji na stronie internetowej targów: www.eurogastro.com.pl

Informacje praktyczne
GODZINY OTWARCIA
24-26 marca: godz. 10.00 – 18.00

CENY BILETÓW
dla posiadaczy Kart MT Polska
•    za każdy dzień targów: 25 zł
•    karnet trzydniowy: 50 zł

dla prerejestrujących się przez Internet
•    za każdy dzień targów: 30 zł
•    karnet trzydniowy: 60 zł

dla rejestrujących się na targach
•    za każdy dzień targów: 50 zł
•    karnet trzydniowy: 100 zł

 

Międzynarodowe Targi Polska Sp. z o.o.
ul. Makowska 95
04-307 Warszawa

Recepcja: Anna Dąbrowska
tel.: 22/ 529 39 00, 529 39 50
faks: 22/ 529 39 76
e-mail: recepcja@mtpolska.com.pl
strona: www.eurogastro.com.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



"hostessy na stoisko podczas EuroGastro2010"
(01.02.2010 - 17:02)  (dorota)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: CTK Doram Winterhalter Gastronom Polska Hendi Polska Dora Metal Stówka Cryogen Espiga Menos Secpol Robot - Coupe 007Gastro.pl easyFairsŽ Poland Convotherm RATIONAL Sp. z o.o. Unilever Food Solutions Reinex POSbistro Uzdrowisko Wysowa S.A. Lemonia M&M Gastro Heute Service Barry Callebaut Kwintet Polska Na Lunch Fondis Steinberg Senso Gastro Manitowoc Foodservice Watersystem Tech - Prim
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000